Producenter der hver især har det til fælles, at de ligger i toppen af deres felt

Luft som modstand Keiser


Keiser Corporation har i over 35 år haft succes med at ændre den måde, som både motionister i alle aldre og verdenseliten inden for mange forskellige sportsgrene træner på.

Keiser lufttræningsudstyr har altid været på forkant med forskning af fysisk træning og har i dag 30 forskellige styrketræningsmaskiner og testtræningsudstyr, der sikrer, at alle kroppens muskler kan trænes med god variation og med flest muligheder for den enkelte udøver til den enkelte sportsgren.

I Danmark findes 936 træningsmaskiner fra Keiser i førende og eksklusive fitnesscentre og genoptræningscentre, bl.a. i Københavns Kommunes Sundhedscenter.


Keiser motionsmaskiner

Fordele ved Luft som modstand


Det giver en masse fordele at anvende luft som modstand i forhold til almindeligt vægttræningsudstyr. Keiser udstyr kan tilpasses til den enkelte udøver og er det mest skånsomme træningsudstyr på markedet.

1. Modstanden/vægten kan ændres helt ned til 100 g. ad gangen, så den passer til den enkeltes fysiske formåen.

2. Modstanden/vægten kan ændres, mens man udfører øvelsen og muliggør forskellige belastninger under øvelsens bevægelse f.eks. høj belastning i den negative fase.

3. Luft som modstand giver mulighed for højhastighedstræning (eksplosiv træning), hvilket på almindeligt vægttræningsudstyr øger risikoen for skader.

4. Luft som modstand er væsentligt mere skånsomt for muskler, sener og led, fordi man undgår tyngdekraften og inerti.

5. Keiser er det eneste træningsudstyr, der gennem fysiske test kan finde den optimale modstand/vægt for den enkelte udøver i hver eneste træningsøvelse.

6. Keiser træningsudstyr er lydløst, hvilket medvirker til et roligt og behageligt træningsmiljø.


ImageImage

Top Professionel Kvalitet


De nationale fodboldhold i Tyskland, England, Tyrkiet, USA, Holland, Japan, Skotland og Mexico anvender udstyret fra Keiser i deres træningsforberedelser. Næsten alle fodboldklubber i den europæiske Champions League og flere internationale atletikstadions gør også brug af Keiser træningsudstyr, fordi det sikrer den optimale træning for den enkelte sportsudøver.

”Dette var en institutionel beslutning på baggrund af vores træningsfilosofi og de moderne metoder, vi bruger til at træne vores spillere. Keisers udstyr er utroligt funktionelt og efterligner de bevægelser, vores spillere bruger på banen.

Vores træning på Keisers udstyr har helt sikkert været medvirkende til den succes, vi har haft i denne sæson. Vi har brugt udstyret til alt fra daglig træning til genoptræning efter skader samt test og overvågning”

Tony Strudwick, Head of Sports Science, Manchester United Football Club


Image

Køb Keiser som Komplet serie


Vi sælger vores Keiser maskiner i komplette pakker, så du er sikret den ultimative træning.

Vælg imellem 8, 18, eller 24 træningsmaskiner og skab det ultimative træningsrum med Keiser.Kredsløbsudstyr i verdensklasseStex


STEX er en af verdens førende producenter inden for kredsløbsudstyr, herunder crosstrainere, motionscykler, sidemotionscykler med ryglæn og løbebånd, og har begejstret fitnesscentre verden over med det innovative design og en driftsikkerhed ud over det sædvanlige.

Det første Stex løbebånd kom til Danmark i år 2001, og det kører stadig her i 2019. Det er ikke normalt, at kredsløbsudstyr holder til, at blive brugt hver eneste dag i næsten 20 år, og det var faktisk en af de primære årsager til, at vi startede med at forhandle Stex i Danmark. Siden har vi leveret over hundrede enheder rundt omkring i Danmark, og det fungere upåklagelig. Flere af de leverede løbebånd har kørt over 100.000 km, det er 2½ gang rundt om jorden, det er holdbarhed og kvalitet ud over det sædvanlige.

Derfor er Stex vores foretrukne leverandør af kredsløbsudstyr. Selvfølgelig kan et Stex løbebånd også blive slidt og gå i stykker, men med mere end 30 års erfaring i service og reparation af træningsudstyr, ordner vi det hurtigt, så dine kunder kan holde sig i god form.


Løbebånd, crosstrainere & motionscykler STEX Serien


Serien består af løbebånd, crosstrainere alm. motionscykler og sidde motionscykler. Indenfor hver type findes der flere forskellige modeller bl.a. med- og uden tv monitor og internet opkobling og med hastigheder fra 16-25 km/t og hældning fra -5 til +25 grader.

Der er indbyggede programmer og mulighed for selv at forprogrammere sit eget program, så der er rig mulighed for udfordringer til alle. Vigtigst af alt er nok, at det også er markedets nemmeste udstyr at betjene, ligegyldigt hvilken model vi taler om, kan det startes med et enkelt tryk på start. Det sparer instruktørerne for meget tid, fordi de så ikke skal stå og forklarer mange gange, hvordan man kommer i gang på motionscyklen, løbebåndet mv.


Stex løbebånd

En serie med ekstrem levetidSTEX ekstra slidstærk


Kunder landet over udtrykker stor tilfredshed med STEX og er begejstret for træningsudstyrets levetid, der er langt længere end andet kredsløbsudstyr.

Reparationer er sjældne og begrænset til udskiftning af bånd hver 5 – 10 år afhængig af brug.Eneste romaskine med trinløs belastning Fluid Rover


Fluid Rower er den første og eneste indendørs romaskine, der tilbyder trinløs belastning fra ingenting til olympisk sprint, så uanset alder og erfaring er der en modstand, der passer.

I modsætning til traditionelle romaskiner, der enten anvender luftmodstand eller magneter, er modstanden i Fluid Rower vand, og den ønskede belastning er til stede allerede fra første tag selv ved moderat hastighed.

Fluid Rowers brugervenlige computer med autostart er nem at anvende, men besidder desuden en række mere avancerede træningsprogrammer med mulighed for at følge med i din hjerterytme med Polar© Pulsmåler.

En virkelighedstro lyd fra vandet, der plasker ved hvert åretag, bringer følelsen af at ro ude i naturen ind i træningscenteret.

Romaskinen har et komfortabelt sæde med god sædehøjde, der sikrer en ubesværet ind- og udstigning.Fluid Rover

Produkter opdelt i kategorier


VÆGT TRÆNING


Image
SE PRODUKTER >

Besøg os og se alle maskiner i brugBestil demonstration på telefon 40 138 148